Në Stokholm po shpalosen tregimet e të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

17 Shtator, 2019 - 6:44 pm

Vasfije Krasniqi Goodman, sot në Stokholm të Suedisë po flet për viktimat e dhunës seksuale. Ajo është ndër gratë që ka treguar dhunimin e saj nga forcat serbe.

Asaj i janë bashkuar edhe Saranda Bogujevci dhe Feride Rushiti.

Krime të luftës dhe qindra mijëra vuajtje dhe histori të pathëna të të mbijetuarëve të dhunës seksuale nga koha e luftës, po shpalosen sot edhe në Stokholm, Suedi

Të ngjajshme