Nesër fillojnë aplikimet për mbjellje të drurit në ‘Parkun e të martuarve’

27 Korrik, 2017 - 11:20 pm

Komuna e Prishtinës njofton qytetarët se nga nesër do të pranohen aplikimet për mbjellje të drurit nga çiftet e sapomartuara në parkun e dedikuar për ta, përcjellë KultPlus.

Hapja e parkut do të bëhet më 7 gusht, dhe të drejtë aplikimi për mbjelljen e drurit kanë të gjitha çiftet që paraqiten në Komunë për t’u kurorëzuar.

Ju rikujtojmë se tarifat për ceremoninë e kurorëzimit, janë: 15 euro, nëse kurorëzimi bëhet brenda objektit të Komunës, 50 euro, nëse kurorëzimi bëhet në lokacion tjetër dhe 40 euro, nëse duan ta mbjellin drurin në parkun e të martuarve.

Kërkesat dorëzohen në sportelet e Komunës së Prishtinës, gjegjësisht më Zyrën e Gjendjes Civile. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme