Nikki Haley me videomesazh në 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

16 Shkurt, 2018 - 8:23 pm

Ambasada e Kosovës në Uashington sjell video mesazhin nga Ambasadorja e SHBA në Kombet e Bashkuara, Nikki Haley, me rastin e 10 vjetorit të pavarësisë:

“Gëzuar 10-vjetorin e pavarësisë në emër të Presidentit Trump dhe popullit amerikan. Ne jemi shumë krenar me miqësinë që Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë me Kosovën. Ju keni bërë hapa të mëdhenj që të ndwrtoni një shtet demokratik dhe ne shpresojmë të punojmë bashkë me ju edhe në dhjetë vitet e ardhshme dhe t’ju ndihmojmë të keni sukses në çdo mënyrë të mundshme” thotë Haley.

Të ngjajshme