займ на карту онлайн потребительский кредит

Një video kundër Shqipërisë me korrupsion, trafikim me njerëz dhe grupe mafioze

27 Tetor, 2018 - 1:20 pm

Videot e përgatitura nga Nas Daily për Shqipërinë nuk kanë të ndalur.

Një mënyrë e mirë e promovimit për Shqipërinë, Nas Daily duket se një video tjetër e sjellë për stereotipet, për vendin ku mendohet se ka luftë, trafikim me qenie njerëzore dhe mafia.

Videoja thotë se Shqipëria është si Zvicra, për 10 përqind më pak të çmimit.
“Në momentin që arrin në Shqipëri, nuk ke nevojër për kuletë, sepse askush nuk të lejon ta përdorësh. Stereotipi se shqiptarët janë një ndër popujt më zemërgjerë në botë, është i vërtetë” thuhet në këtë video të radhës.

Në video përmenden bunkerët e njohur të komunizmit të cilët sot janë kthyer në punë artistike, në hapësira ku zë vend arti.

Shqipëria është gati ti bashkohet Bashkimit Evropian, gati për të pritur më shumë turistë. / KultPlus.com

Të ngjajshme