Pamja nga Mramori, prej më të mirave në Evropën e mbuluar me borë

27 Shkurt, 2018 - 6:12 pm

Revista e njohur “Harper’s Bazaar” ka publikuar dhjetë fotografi me skenat më të mira të borës që ka mbuluar ditët e fundit Evropën.

Në mesin e këtyre fotografive është edhe një nga fshati Mramor i Prishtinës.

Fotografia që paraqet një rrugë të mbuluar me borë mes maleve dhe një njeri duke ecur, është përfshirë në mesin e pamjeve më të mira të borës nga kryeqytetet evropiane.

Të fundit

Të ngjajshme