Panairi “horeca” vjen në Tiranë

10 Mars, 2018 - 1:00 pm

Zhvillohet per te pestën here ne Shqipëri panairi horeca. Dhjetëra kompani te ndryshme, qe operojnë ne hoteleri turizëm, po ashtu dhe ne restorante, dhe bar cafe, kane sjelle per publikun dhe operatoret e tregut teknologjitë dhe risitë me te fundit te shërbimeve dhe produkteve.
Strazimiri, organizatori i këtij eventi, tregon se qe momentet e para te hapjes se panairit, ka pasur shume interesim nga biznese te ndryshme.

Ky panair do te zgjasë deri ditën e diele. Sipas organizatoreve ky është nje event ndërkombëtar, pasi aty gjenden firma te ndryshme, te ardhura nga Italia, Gjermania, Greqia, Kosova per t’i ofruar bizneseve shqiptare produktet dhe shërbimet e tyre.

Të fundit

Të ngjajshme