займ на карту онлайн потребительский кредит

Parada Shqiptare 2019 në New York, i dedikohet Çamërise

25 Mars, 2019 - 3:15 pm

Ne takimin e parë të Parades Shqiptare për vitin 2019 organizatat Shqiptare në Nju Jork u mbledhen në shtëpin e Vatres në Bronx Nju Jork. Organizatat Shqiptare votuan të gjitha që parada Shqiptare 2019 ti dedikohet Çamërise dhe të perkujtojm 75 vjetorin e gjenocidid Shqipatar (Çam) nga shovenistet Grek! Në mbledhje mori pjes edhe deputeti i bashkis së Nju Jorkut Z. Mark Gjonaj. Greqija akoma nuk ka kërkuar falje dhe nuk e pranon gjenocidin! Përveq paradës shqiptare do ket edhe aktivitete tjera për të informuar komunitetin amerikan për gjenocidin që shteti Grek i beri popullsis të pa fajshme shqiptare.

Parada Shqiptare ështe me daten 8 Qërshor 2019 në Manhattan Nju Jork!

Të ngjajshme