Paulin Zefi: Flamujtë turq, serbë dhe grekë le të valëviten nëpër ambasada, por jo të përdhosin tokën tonë Iliro-Arbnore

5 Janar, 2018 - 9:00 am

Historiani Paulin Zefi ka reagur në lidhje më procedimin penal të 61 protestuesve të cilët prishën stemën e flamurit në hidrocentralin e Qaf-Mollës në Mirditë, shkruan KultPlus.

Nëpërmjet një statusi në Facebook, historian Zefi ka shkruar se ne 150 Kreshnikët e Mirditës që i dhamë leksion autoriteteve shtetërore të Sanxhakut Arvanid me dt.31.12.2017, po del në pah brishtësia e kësaj ngrehinë të kalbur që quhet “Shtet Shqiptar” për të cilin derdhën gjakun të Parët tanë.

“Duke proceduar penalisht 61 dhe duke shpallur në kërkim 14 nga 150 Kreshnikët e Mirditës që i dhamë leksion autoriteteve shtetërore të Sanxhakut Arvanid me dt.31.12.2017, po del në pah brishtësia e kësaj ngrehine të kalbur që quhet “Shtet Shqiptar” për të cilin derdhën gjakun të Parët tonë. Të gjithë jemi të përkohshmëm në këtë botë por “Kauza jonë Kombërare është e shenjtë dhe e përjetshme”… Flamujtë turq, serbë dhe grekë le të valëviten nëpër ambasada por jo të përdhosin tokën tonë Iliro-Arbnore dhe aq me keq në Mirditë. Duke penalizuar 75 prej nesh, a do t’ia dilni që të nënshtroni 7.000.000 Shqiptarë?!… KURRE JO!. Turpi iu përket juve por lavdia kastriotiane qëndron vetëm pranë nesh!… Edhe ZOTI është me ne sepse kemi të drejtë.
*Rrnoftë Shqypnia dhe Flamuri i saj…/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme