Përfundon restaurimi i shtëpisë tradicionale “Ryshyt Këpuska” në Gjakovë

28 Mars, 2023 - 7:00 pm

Ministria për Kulturë, Rini dhe Sporte është duke punuar në restaurimin e objekteve me rëdnësi të vecantë për trashëgiminë kulturore në Kosovë, shkruan KultPlus.

Së fundmi kanë përfunduar punët ë shtëpinë e Ryshyt Këpuskës në Gjakovë, ku ministri i MKRS-ë Hajrulla Çeku ka sjell pamjet e këtij intervenimi. KultPlus ju sjell të plotë njoftimin e ministrit Çeku.

Pamja pas restaurimit e shtëpisë tradicionale ‘Ryshyt Këpuska’ në Gjakovë.

Jemi krenarë për punën që po bëhet nga profesionistët, për restaurimet e aseteve të trashëgimisë kulturore. Kështu e ruajmë kujtesën historike të vendit dhe e formësojmë të ardhmen./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme