займ на карту онлайн потребительский кредит

Përfundon restaurimi i Urës së Kordhocës në Gjirokastër

30 Nëntor, 2018 - 8:00 pm

Pas disa muajsh punë kanë përfunduar ndërhyrjet përforcuese dhe restauruese në urën e Kordhocës, projekti i së cilës u hartuar nga specialistët e Institutit të Monumenteve të Kulturës.

Ura e Kordhocës, monument kulture i kategorisë së I-rë, ngrihet mbi lumin Drino, rreth 4 km në juglindje të Gjirokastrës. Ura ka një gjatësi prej 103 m dhe përbëhet nga pesë harqe të mëdhenj./KultPlus.com

Të ngjajshme