Peticion për shtatore të Adem Jasharit në Prishtinë

21 Gusht, 2017 - 6:55 pm

Projekti Njëkomb dhe Dardania Sacra kanë nxjerrë në internet- online një peticion për ndërtimin e një shtatoreje të heroit Adem Jashari në Prishtinë.

“Ky peticion bëhet për vendosjen e shtatores së heroit të kombit, Adem Jashari në Prishtinë e cila tash e 18 vite i ka munguar kryeqytetit të Kosovës, kjo është është një mungesë e madhe dhe një mospërfillje e institucioneve gjegjëse e të cilat janë: komuna e Prishtinës dhe qeveria e Kosovës. Vendosja e shtatores së heroit është një detyrim moral për të nderuar veprën e tij dhe kontributin e familjes Jashari për lirinë dhe çlirimin e Kosovës. Ne i bëjmë thirrje qeverisë dhe komunës së Prishtinës që sa më parë të merret vendimi për vendosjen e shtatores së heroit, Adem Jashari!” shkruhet në konceptin e nxjerrë nga ky peticion. / KultPlus.com

https://www.change.org/p/dardania-sacra-dhe-projekti-njekomb-com-t%C3%AB-vendoset-shtatorja-e-heroit-t%C3%AB-kombit-adem-jashari-n%C3%AB-prishtin%C3%AB

Të fundit

Të ngjajshme