Politikani grek: Nëna e Aleksandrit të Madh ishte shqiptare (VIDEO)

Maj 18, 2018 - 12:00 pm

Theodoros Pangalos, ish ministri grek i ekonomisë ka folur në një diskutim privat për shqiptarët dhe serbët.

Sipas tij shqiptarët, turqit dhe grekët janë të racës së njëjtë dhe nuk kanë të bëjnë me serbët.
Në po të njëjtin diskutim Pangalos, thotë se nëna e tij ishte shqiptare, pasi që në atë kohë grekët nuk kanë ekzistuar.


“Në kohën e Aleksandrit të Madh nuk ka pasur grekë, nëna e tij është shqiptare”.

Të ngjajshme