Posta e Kosovës vë në qarkullim pullën postare “Veshja popullore e Medvegjës”

12 Shtator, 2017 - 11:39 pm

Posta e Kosovës ka vënë në qarkullim emisionin e pullës postare “Veshja popullore e Medvegjës”, përcjellë KultPlus.

Emisioni përmban dy pulla postare me vlera nominale: €2 dhe €1, blloku 2€ si dhe Zarfi i Ditës së Parë. / KultPlus.com


Të fundit

Të ngjajshme