займ на карту онлайн потребительский кредит

“Prishtina turistike po merr formë”

28 Maj, 2018 - 12:50 pm

Së shpejti kryeqyteti do të ketë Panelet Turistike për orientim, shkruan KultPlus.

Një gjë të tillë e publikoi sot, drejtori i Drejtorisë së Kulturës në Komunën e Prishtinës, Yll Rugova, duke treguar se do të jenë gjithsej 13 panele që do të vendosën nëpër pikat kryesore turistike të kryeqytetit.

“Kështu do të duken panelet turistike për orientim në Prishtinë. Në kuadër të këtij pilot projekti do të vendosim fillimisht 13 sosh nëpër pikat kryesore turistike të qytetit, së bashku edhe me tableta tjera informuese shtesë. Ekipi që po mbështetet nga SwssContact, CHwB dhe një ekip për narrativën e qytetit është duke punuar në përpilimin e teksteve. Diku në muajin gusht po shpresojmë se do të jenë gati. Prishtina turistike po merr formë!”, ka shkruar Yll Rugova./ KultPlus.com

Të ngjajshme