Puka me potenciale për zhvillimin e agroturizmit

20 Shkurt, 2019 - 11:00 am

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot nga Puka se “duhet të vazhdojmë të investojmë në agroturizëm”.

Gjatë takimit publik të ciklit kombëtar “Bashkia që duam”, Kryeministri Rama në bashkëbisedim me banorët tha se “ka filluar të rritet numri i njerëzve që vijnë në Pukë”.

Kryeministri u shpreh se “kemi parë një projekt për të krijuar park aventure për të sjellë të rinj nga vende të tjera. Ky park do të sjellë njerëz, por sa më shumë njerëz do të vijnë më shumë konsum do të ketë, më shumë shitje, më shumë dhoma për të mikpritur. Pra, do të krijohet një lloj ekonomie e një qyteti të vogël turistik”.

Sipas tij, Puka ka shumë potencial e hap pas hapi në këtë drejtim do të shkojmë.

Duke iu referuar opozitës, Rama tha se “këta thonë pse i lyeni dhe rregulloni godinat, se këta janë të bojës, ne jemi të ngjyrave”.

“Jemi në rrugën e duhur, do durim, mund të madh, nuk është fjalë goje”, – tha Rama./k.s/ /a.g/ KultPlus.com

Të ngjajshme