Qytetarët e vjedhin flamurin shtetëror

13 Shkurt, 2018 - 9:28 pm

Derisa zjarrfikësit po bëheshin gati ta nxirrnin flamurin shtetëror nga një veturë në të cilën po mbahej, ai është vjedhur, raporton Koha.net.

Në ndërkohë është shtuar numri i qytetarëve dhe është shtuar edhe qarkullimi i veturave “Te Rrethi”.

Të fundit

Të ngjajshme