Qyteti i serenatave nën madhështinë e dëborës

19 Nëntor, 2018 - 10:20 pm

Qyteti i serenatave është zbardhur nga dëbora e parë gjatë fundjavës. Një panoramë të mrekullueshme ka pikturuar bardhësia dhe madhështia e dëborës në këtë qytet i cili ka një peizazh mjaft të bukur ku ndërthuret kultura, muzika, gatimet dhe mikpritja.

Korça mund të konsiderohet një nga shembujt më domethënës të qyteteve shqiptare që shfrytëzojnë turizmin vjetor, kryesisht atë malor dhe kulturor.

Vizitorët vendas dhe të huaj që vizitojnë Korçën kanë mundësi të orientohen lehtësisht në muzeumet, institucionet publike, parqet dhe vendet e tjera të vizitueshme në qytet. Për të gjitha atraksionet turistike, të përfshira në turin e qytetit janë vendosur tabela informuese dhe orientuese.

Të fundit

Të ngjajshme