Sheshi Skënderbe dekorohet me flamuj

5 Maj, 2018 - 7:18 pm

6 maji ditëlindja e Skënderbeut shënohet edhe në Prishtinë, përmes një simbolike dekorohet sheshi Skënderbe me flamuj nga Komisioni Qeveritar për Vitin Mbarë-Kombëtar Gjergj Kastrioti -Skënderbeu.

Komisioni Qeveritar për Vitin Mbarë-Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu në krye me Jahja Llukën, dekoruan sot sheshin Skënderbe në Prishtinë, me flamuj të portretit të Skënderbeut dhe me flamuj që mbajnë llogon e Vitit Mbarëkombëtar për të shënuar 613 vjetorin e lindjes s’ë heroit tonë.

Sipas z.Lluka kjo simbolikë ka një mesazh të rëndësishëm për shkak se kultura, traditat dhe historia jonë viteve të fundit kanë qenë në shënjestër të sulmeve nga qarqe të ndryshme të cilat nuk ia duan të mirën shqiptarëve në Ballkan.

Të fundit

Të ngjajshme