Shqiptarët ftojnë yllin e filmit të njohur “Taken” që të vizitojë Shqipërinë (VIDEO)

23 Shkurt, 2019 - 10:00 pm

Filmi i njohur “Taken” ku luan ylli amerikan Liam Neeson i portretizon shqiptarët si rrëmbyes dhe trafikantë diçka që ndodh edhe në shumë filma të tjerë. Prandaj, një grup shqiptarët e Shqipërisë kanë realizuar një video përmes të cilët kundërshtojnë paragjykimet për shqiptarët të cilat jepen përmes kinematografisë.

Shqipëria nuk është një vend i rrezikshëm është mesazhi i videos e cila vë në pah bukuritë e Shqipërisë dhe e fton yllin e njohur që të vizitojë këtë vend./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme