Të hënën fillon Festivali i Arkitekturës në Prishtinë

29 Qershor, 2018 - 7:27 pm

Të hënen duke filluar nga ora 15:00 do të fillojë Festivali i Arkitekturës në Kosovë.

Me datë 2 korrik do të hapet kësisoj ekspozita mbi konzervimin e Bibliotekës Kombëtare.

Ekspozitën dhe festivalin do ta hapin Bekim Ramku – drejtor i festivalit, Fazli Gajraku – drejtor i Bibliotekës dhe Antoine Wilmering – përfaqësues i Getty Foundation.

Në mbrëmje me fillim prej orës 19:00 fillon cikli i ligjëratave të hapura për publikun në ambientet e Kino Armatës, me ligjëratat e Valentin Kunik, Guillame de Morsie, Ibai Rigby dhe Charlotte Malterre-Barthes.

Me datë 3 korrik vazhdojnë aktivitetet me puëntori, ekspozita dhe ligjërata tjera.

Programin e plotë të festivalit mund ta gjeni në këtë link. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme