Të moshuarit e qendrës ditore “Kamëz” vizitojnë Muzeun Historik

17 Korrik, 2018 - 4:00 pm

Muzeu Historik Kombëtar e ka pjesë të prioriteteve të tij angazhimin dhe respektin ndaj moshës së tretë. Sektori i Programeve të Edukimit në muze, i ka përfshirë të moshuarit disa herë në aktivitetet që janë organizuar, duke u transmetuar atyre ndjesinë e përfshirjes në komunitet.

Në kuadër të kësaj të moshuarit e “Qendrës Polivalente Ditore Kamëz” zhvilluan sot, një vizitë në pavionet e Muzeut Historik Kombëtar. Ata mbetën tepër të kënaqur nga kjo vizitë nga emocioni që morën prej njohjes së historisë të Shqipërisë, nëpërmjet vizitës në pavionet e muzeut.

Këto veprimtari janë disa nga dhjetëra veprimtaritë e tjera që, Muzeu Historik Kombëtar dhe specialistët e tij, janë duke planifikuar dhe organizuar me qëlliminin e përcjelljes së Historisë Kombëtare tek të gjithë brezat, nga fëmijët deri tek të brezi i tretë./ ata

Të fundit

Të ngjajshme