Të rinj nga Ballkani restaurojnë në Gjirokastër (VIDEO)

8 Tetor, 2017 - 12:32 pm

Të rinj nga vendet e Ballkanit prej dhjetë vitesh po punojnë në Gjirokastër në fushën e Trashëgimisë Kulturore.

Krahas ndihmesës profesionale Kurset e Restaurimit po u shërbejnë të rinjve edhe për të kapërcyer paragjykimet dhe forcuar lidhjet e miqësisë./ KultPlus.com

Të ngjajshme