Të rinjtë amerikanë vallëzojnë me këngë shqipe (VIDEO)

14 Tetor, 2018 - 9:00 pm

Një grup i të rinjëve amerikan kane shprehur dëshirë dhe dashurinë e tyre ndaj popullit shqiptarë dhe kulturës shqipe.

Ata në një video realizuar me valle dhe me këngë që shprehin identitetin e popullit shqiptar kanë treguar edhe njëherë se sa e madhe është kjo miqësi në mes dy popujve.

Të fundit

Të ngjajshme