займ на карту онлайн потребительский кредит

Uta Ibrahimi nga Nepali me mesazh inspirues për fuqinë e vajzave

Tetor 11, 2018 - 2:30 pm

Sot në Ditën Internacionale të Vajzave, Uta Ibrahimi përmes një video ka ndarë një urim të veçantë. Në këtë video Uta Ibrahimi dërgon mesazhe nga Namche Bazaar, Nepal, shkruan KultPlus.

Ajo me këtë video u është drejtuar vajzave duke thënë se kjo ditë njihet për të drejtat e paprekshme të tyre ndërsa ajo është duke përdorur zërin e saj në avokim të secilës vajzë që të ketë të drejta të barabarta që të shkëlqejë në jetën e saj.

“Si një vajzë që po ngjitet na majat më të larta të botës, ti duhet ta dish që çdo hap që e bëjë, unë i marr ambiciet dhe shpresat e juaja me mua. E konsideroj një mision timin që t’i rrezojë barrierat gjinore dhe të kundërshtoj konceptin e gabuar se vajzat janë të liga”, thotë në videon e saj Uta Ibrahimi me mesazhin që secila vajzë të besoj në vete./ KultPlus.com

Të ngjajshme