Vazhdon ruajtja e trashëgimisë në Gjirokastër, miratohet projekti për restaurimin e banesës së Lavdim Kaçit

22 Prill, 2019 - 8:00 pm

Këshilli Kombëtar i Restaurimeve ka miratuar projektin: “Ndërhyrje restauruese në banesën e Lavdim Kaçi-t”, lagjja Manalat, Gjirokastër.

Projekti i hartuar nga Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Gjirokastër parashikon ndërhyrje emergjente në restaurimin e murit rrethues të banesës.

Instituti i Monumenteve të Kulturës mirëpret çdo bashkëpunim dhe mbështetje që kontribuon në ruajtjen e trashëgimisë sonë kulturore./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme