Vlora e Berati në vitin 1900

30 Korrik, 2017 - 8:00 pm

Po e sjellim një koleksion fotografish të vjetra për Shqipërinë.

Kësaj radhe – Vlora dhe Berati në vitin 1900, të cilat i ka publikuar Robert Elsie. “Cilësia teknike e fotografive nuk është shumë e lartë, por mjafton për të dalluar atë që e pa fotografi vetë para 117 viteve”, ka shkruar Elsie./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme