Heroina Vasfije Krasniqi Goodman rrëfen përdhunimet e luftës edhe para publikut kanadez

18 Maj, 2019 - 4:00 pm

Vasfije Krasniqi Goodman është figura më e rëndësishme e cila është duke ngritur zërin për të treguar një të vërtetë të rëndë dhe të pashmangshme, dhunimin seksual nga serbët gjatë luftës në Kosovë.

Zëri i saj bëri jehonë jo vetëm në vend, por edhe në gjithë botën sidomos si dëshmitare në gjykata përkatëse të cilat kanë për qëllim zbardhjen e së vërtetës dhe dënimin e të merituarve.

Vasfije Krasniqi Goodman, duke dalur publikisht si një mishërim i një gruaje të guximshme u bë heroinë për të gjithë shqiptarët.

Ajo me datën 10 qershor ne Queen’s Park ne Toronto, nën organizimin e Konsullates se Përgjithshme të Republikës se Kosovës ne Toronto, është  e ftuar  që para audiences kanadeze të flasë për përdhunimet seksuale nga forcat serbe gjate luftës në Kosove./KulPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme