Lokali i shqiptarëve, sërish në listën e ngushtë për çmimin London Lifestyle Award

17 Gusht, 2017 - 2:37 pm

Në vitin 2016, lokali “My Place Soho” në Londër, që udhëhiqet nga dy shqiptarë, Sam Maqedonci dhe Dini Shahini, kishte fituar vendin e parë në kategorinë “London Lifestyle Awards Coofe Shop Of The Year”, shkruan KultPlus.

Dhe pikërisht ky vlerësim si duket ka rritë edhe më përgjegjësinë për menaxherët e këtij lokali, dhe edhe këtë vit “My Place Soho”, është futur në listën e ngushtë, dhe votimi për këtë çmim bëhet edhe online.

Sam Maqedonci është shprehur se po ndihet krenarë për futjen në listë të ngushtë London Lifestyle Awards, duke ftuar që ta mbështesin për të fituar këtë garë, sikurse që ka ftuar ndjekësit që mos të harrojnë të kthehen në My Place Soho për të pirë kafe./KultPlus.com

Këtu mund të votoni!

https://www.londonlifestyleawards.com/vote

Të ngjajshme