“Love Death Robots” filmi që do t’u bëjë ta shihni botën nga perspektiva e robotëve

28 Qershor, 2019 - 5:30 pm

“Love Death Robots” është filmi i animuar futuristik që provon ta shpjegojë natyrën njerëzore përmes perspektivës së robotëve, transmeton KultPlus

Filmi është i ndarë në episode të vogla dhjetëminutëshe ku çdo herë trajtohet një tjetër e metë e natyrës njerëzore.

Filmi tregon një botë ku arroganca njerëzore do të sjellë shkatërrimin e Tokës dhe njerëzit do të detyrohen të shndërrohen në robotë ose të jenë azil në planetë tjera.

Filmi luan me idenë e realitetit dhe virtualitetit duke na quan në një botë imagjinare.

Pikat më të forta të këtij filmi janë skenografitë të cilat çdo herë përfundojnë me një PlotTwist të jashtëzakonshëm./R.J/KultPlus.com      

Të fundit

Të ngjajshme