займ на карту онлайн потребительский кредит

Mbreti Zog, pas tentativës së helmimit ndaj tij konsumon vetëm ushqimet e bëra nga nëna e tij

26 Gusht, 2019 - 12:30 pm

“Paris-soir” ka botuar, të shtunën e 7 dhjetorit 1929, në ballinë një shkrim në lidhje me arsyen e vërtetë të gjendjes së rëndë shëndetësore asokohe të mbretit Zog, të cilin, Aurenc Bebja, e ka sjellë për publikun shqiptar.

Burimi : gallica.bnf.fr / Bibliothèque nationale de France

Londër, 6 dhjetor.

— Mësojmë nga Beogradi se sëmundja (fillimisht është folur për tuberkulozin pulmonar dhe kancerin e laringut në shtypin francez) e mbretit Ahmet Zogu, gjendja shëndetësore e të cilit vetëm sa po përkeqësohet, nuk është asgjë tjetër veçse një tentativë helmimi e kryer ndaj tij.

Që nga fillimi i mungesës (sëmundjes) së tij, mbreti konsumon vetëm ushqimet e përgatitura posaçërisht dhe me kujdes nga nëna e tij, e cila ia shërben vetë.


Të ngjajshme