Nëse netët janë të gjata

3 Prill, 2021 - 1:49 pm

Nëse netët janë të gjata,
Duke pritur vdekjen mërzitesh
Dhe s’vdes;
Lutju zotit të vijë e shkurtër nata ,
Të vdesësh shpejt në mëngjes.
Atëherë çel trëndafili
Në gonxhet e kaltra ,
Pastaj zë këndon një këndes …/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme