Nxënësit e shkollës “Ismail Qemali” përfaqësojnë Kosovën në Ekuador

14 Prill, 2021 - 8:40 pm

Pesë nxënës të talentuar të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë përzgjedhur që ta përfaqësojnë Kosovën në një ekspozitë që do të mbahet në Sanata Elema – Ekuador, më datën 21-26 qershor, dedikuar paqes për balena, përcjell KultPlus.

Sensi dhe talenti i tyre artistik, kreativ dhe piktoresk, i zhvilluar dhe motivuar nga mësimdhënësja e tyre e artit, Luljeta Muçaj, garanton një sukses që duhet vlerësuar.

Nxënësit pjesëmarrës janë; Ema Muçaj, Greta Qeska, Leandra Krasniqi, Riga Rama dhe Eris Sopi.

Ky është një nga shembujt inspirues të nxënësve të talentuar kosovarë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme