30 fotografitë më të mira, nga Sony World Photography Awards 2019

18 Qershor, 2019 - 2:42 pm

Arti bashkëkohor i fotografisë sot merr një vëmendje të posaçme, duke krijuar teknika dhe objektiva nga më të ndryshmet, fotografët shpalosin artin e tyre dhe përcjellin idet personale përmes fotografisë.

Tashmë në në vitin e dymbëdhjetë të kompeticionit për fotografitë më të mira bashkëkohore, nga kompeticioni Sony World Photography Awards 2019 shpall fotografitë më të mira për vitin 2019, ku nga filmi, tek muzika në fotografi dhe artet e ndryshme, artistët kanë aftësinë për të frymëzuar jetë të re në Çdo medium, dhe kjo është më se e dukshme kur shikohen që të gjitha garat e njohura të fotografisë të Sony World Photography Awards 2019. /KultPlus

Architecture: ‘The Mirrored Entrance Of Tokyu Plaza’ By Connor Henderson, Australia
Travel: ‘Forest Of Resonating Lamps’ By Yukihito Ono, Japan
Creative Category Winner: ‘Dreamers And Warriors’ By Martin Stranka, Czech Republic
Creative: ‘Little Mona Lisa’ By Mariëtte Aernoudts, Netherlands
Creative: ‘Tarian Ikan Cupang’ By Dhiky Aditya, Indonesia
Creative: ‘A Dog And Its Best Friend’ By Arvids Baranovs, Latvia

Creative: ‘A Walk On The Bike’ By Alexandr Vlassyuk, Russia
Culture Category Winner: ‘Shadow Puppetry’ By Pan Jianhua, China Mainland

Culture: ‘Drawing The Happiness ‘ By Ming Kai Chan, Hong Kong Sar
Culture: ‘Bright Minuet’ By Alessandro Zanoni, Italy
Culture: ‘Synergy Of Humanity’ By Eng Chung Tong, Malaysia
Landscape: ‘Executioner’ By Neil Burnell, United Kingdom

Landscape: ‘Solitude’ By Swapnil Deshpande, India
Landscape: ‘Under The Moon’ By Kuo Zei Yang, Taiwan
Motion Category Winner: ‘Harmony’ By Christy Lee Rogers, United States
Motion: ‘National Police Day’ By Piotr Cyganik, Poland
Motion: ‘Little Wizard’ By Marlena Kurowska-Jankowiak, Poland
Motion: ‘Smoke’ By Alexey Holod, Russia
Natural World & Wildlife: ‘Huddle’ By Nadia Aly, United States
Portraiture Category Winner: ‘Grayson Perry – Birth’ By Richard Ansett, United Kingdom
Travel: ‘Whale Shark Encounter, Papua West, 2018’ By Marco Zaffignani, Italy

Të fundit

Të ngjajshme