Arbnor Karaliti me ekspozitë personale në Hamburg të Gjermanisë

7 Shtator, 2023 - 12:41 pm

Arbnor Karaliti do të prezantohet me ekspozitë personale në Hamburg të Gjermanisë, përkatësisht në Oel-Fruh Gallery, shkruan KultPlus.

Ekspozita “Can You Hear The Nighthaëks Whispering” do të hapet më 8 shtator dhe do të rri e hapur deri më 23 të po këtij muaji.

Kjo është ekspozita e parë personale e Karalitit që do të prezantohet në Gjermani, kurse në punën e tij ai veçohet për pikturën dhe eksperimentimin me mediume të ndryshme. Në publikimet rreth kësaj ekspozite është shkruar se Karaliti është ndikuar nga përvoja personale, çështjet ekzistenciale, izolimi, tabutë e ndryshme…

Deri më tash është prezantuar në Kosovë, Shqipëri dhe Zvicër./ KultPlus.com

Të ngjajshme