Artistët nga Gjilani prezantojë pikturat në ekspozitën ‘Nderimi i gruas’

9 Mars, 2022 - 9:00 pm

Në qendrën lidhëse të komunitetit, The Bridge Gjilan u shënua për nder të ditës së gruas ekspozita ,,Nderimi i Gruas”.

Ekspozita ishte e hapur për 4 orë, ku përgjatë kesaj kohe dashamirësit e artit patën mundësinë të shijojnë punimet nga artistë gjilanasë: Diellza Kurteshi e cila u prezantua me 8 piktura të cilat më heret ishin prezantuar në Milano të Italisë, Ajshja me koleksionin “Alive” të punimeve, Elda me pikturen ,, Diversity” si dhe Edi Shefkiu.

Drejtori për Kulturë Rini dhe Sport në Gjilan Kushtrim Zeqiri përgjatë vizitës së tij uroi artistët për punimet e tyre.

Për cdo grua, vajzë dhe nënë u dhuruan lule të freskëta ne shenjë mirënjohje dhe nderimi. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme