Artisti shndërron liqenet në tavolina të bilardos

30 Gusht, 2018 - 9:18 am

Artisti Otto Vincze nga Hungaria po merret me një projekt të pazakontë.

Ai ka transformuar liqenet në tavolina të bilardos.


Projekti i Ottos është ekspozuar në lagunën e Venedikut dhe në Szentendre, një nga degët e Danubit afër Budapestit.


“Fusha” mbulohet me balona për pishina./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme