Artisti shndërron mbeturina në skulptura unike (FOTO)

20 Nëntor, 2019 - 7:40 pm

Në mënyrë që t’ua tërheqë vëmendjen njerëzve rreth problemit të ndotjes globale, artisti rrugor nga Portugalia, Artur Bordalo, llogaria e së cilit në Instagram ka mbledhur më shumë se 200 mijë ndjekës, filloi të krijojë skulptura të mahnitshme nga plehrat.

Ai e pranon se i përket një gjenerate që është konsumatoristë dhe lakmitare, që krijon shumë mbeturina dhe ndotje.

Ai krijon skulptura nën moton “bërlloku i një njeriu është therësi i një njeriu tjetër”, duke i bërë ata nga objektet që mund t’i dëmtojnë kafshët që ai krijon.

Më poshtë i ndajmë më ju disa prej kryeveprave të tij të krijuara nga plehrat. Klan Kosova / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme