ArtOdes me ekspozitë fotografike në Shkodër

25 Nëntor, 2019 - 10:00 am

ArtOdes më 30 nëntor në Shkodër do të organizojë ekspozitë me fotografi me pjesëmarrjen e shumë artistëve nga e gjithë bota, shkruan KultPlus.com

Disa nga artistët pjesëmarrës do të jenë: Adnan Beci, Arben LLapashtica, Arton Humolli, Fjolla Besimi, Bardha Goga, Hazir Reka, Olsi Qazimi, Iden Temali si dhe artistë të tjerë. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme