Azia magjepsëse në disa foto

5 Maj, 2021 - 10:54 pm

Ka shumë bukuri në këtë botë dhe të gjithë kemi sy për ta parë. Por ndonjëherë, sytë e një fotografi të talentuar mund të na tregojnë kënde të reja interesante të mrekullive të botës.

Deri në fund të vitit 2021, besohet se rreth 1.4 trilionë fotografi do të bëhen në të gjithë botën. Me një numër kaq të madh fotografish të bëra në një vit të vetëm, papritmas, të gjitha llojet e rastësive dhe imazhe të çuditshme ka shumë të ngjarë të ndodhin, qofshin ato të bebeve të porsalindura të lezetshme, kafshëve shtëpiake dhe madje, si në këtë rast, të momenteve ose gjërave që nuk ka gjasa të shihen përsëri ose të gjenden diku tjetër.

Ndërkaq, fotografi japonez Ryosuke Kosuge tregon thjeshtësinë, simetrinë dhe elegancën magjepsëse të Azisë përmes lentes së tij./ KultPlus.com

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Të fundit

Të ngjajshme