Baleti Kombëtar i Kosovës do të performojë në ngjarjen ndërkombëtare të kulturës

20 Dhjetor, 2020 - 11:56 am

Baleti Kombëtar i Kosovës do të performojë në ngjarjen e madhe artistike me karakter ndërkombëtar, shkruan KultPlus.

Në mesin e baleteve, teatrove, institucioneve të ndryshme kulturore në organizimin “The Nutshell” është edhe emri i Baletit Kombëtar të Kosovës.

Balerinët kosovar do të performojnë për të qenë pjesë e Misteletoe Cast në kuadër të këtij organizimi, e cila do të transmetohet virtualisht në mbarë botën.

Përgjatë datave 25 dhe 26 dhjetor si dhe 1 e 2 janar do të mund të shihen lëvizjet artistike të pjesëtarëve të këtij institucioni publik.

Për më shumë informacione rreth biletave në ditët e performancave: https://www.facebook.com/BaletiKombetariKosoves/posts/4711055295631488 / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme