Dasma e Gjergj Kastriotit Skënderbeut me Donikën, nëpërmjet fotografive (FOTO)

23 Prill, 2018 - 2:22 pm

Në mesditën e së dielës, në Kalanë e Kaninës janë mbledhur shqiptarë nga të gjitha anët që të shndërrohen në krushqi të dasmës së Gjergk Kastriot Skënderbeut me Donikën, ceremoni kjo që është përcjellë nga afër edhe nga KultPlus.

Bashkë me 60 arbëreshët e Italisë, Fate Valaj dhe Elida Jorgani kanë organizuar këtë ceremoni që në të njëjtën kohë, për të dytin vit me radhë po shënohet edhe Vallja e Fitores.

Vetë njëri nga organizatorët e kësaj ceremonie sapo ka bërë publike fotografitë e kësaj dasme, ku KultPlus ju sjellë edhe njëherë më afër këtyre emocioneve./KultPlus.com
Të ngjajshme