Disa nga skulpturat më befasuese

11 Gusht, 2019 - 10:35 am

Skulptura moderne është më shumë sesa arti i mishërimit të objekteve në gur, metal, ose materiale të tjera.

Është një gjuhë metaforike që i ndihmon artistët të flasin me audiencën për gjithçka, nga ndjenjat dhe marrëdhëniet, deri te filozofia dhe ndryshimi i klimës.

Shihni këto foto…

Të fundit

Të ngjajshme