займ на карту онлайн потребительский кредит

Eksperimenti social më i madh në planet, të shtunën do të ndodhë edhe në Tiranë

20 Shtator, 2017 - 10:13 am

Për herë të parë në Shqipëri, vjen eksperimenti më i madh botëror i kontaktit vizual. Le të ndajmë një minutë kontakt sy më sy me njëri tjetrin në publik, për të ringjallur ndjeshmëritë e përbashkëta njerëzore në Tiranë.

Ky projekt është pjesë e www.eyecontactexperiment.com, koordinuar nga The Liberators International në qytete të ndryshme mbarë botën. Pjesëmarrja juaj në datë 23 Shtator 2017, do të kontribuojë në krijimin e një mesazhi videozanor global për paqen dhe lidhjet humane në botë. Regjistrohuni në event zyrtarisht në http://bit.ly/OfficialEyeContact2017./KultPlus.com

Të ngjajshme