Ekspozitë e artistit Kamuran Goranci në Shqipëri, paraqiten veprat e koduara

18 Shkurt, 2024 - 5:59 pm

“CODE3”, ekspozita e artistit nga Kosova Kamuran Goranci, me gjurmë të forta të ekspresionizmit abstrakt të shkolles artistike të Prishtinës, u hap për të gjithë artdashësit në Shkodër.

E Kodifikuar kjo ekspozitë solli  në ditën e Pavarësisë së Kosovës, 20 piktura dhe një larmishmëri ngjyrash të cilat ngjallin emocion.Te tre ekspozitat e autorit, “Code 1-2-3” janë  vepra të koduara profesionalisht të cilat mbartin një fjalkalim personal të vet piktorit.

Kamuran Goranci është një artist, piktor dhe producent, ku për vite me radhë ka drejtuar edhe institucionet e kultures në Kosovë. /TopChannel /KultPlus.com

Të ngjajshme