Fotografi e rrallë e Hitlerit duke dalë nga një klub nate (FOTO)

17 Tetor, 2017 - 8:40 pm

Hitleri, është emri që me dekada ka tmerruar njerëzimin me diktaturën e tij. Ai ka udhëhequr Gjermaninë për shumë vite dhe ka pushtuar një pjesë të madhe të Europës dhe Afrikën Veriore gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Por, jashtë politikës e udhëheqjes së tij në Gjermani ai njihet edhe për një jetë jo të pastër që do t’i shkonte një presidenti, megjithatë Adolf Hitler nuk ishte si asnjë kryetar në shumë pikëpamje.

Në fotografi më lartë shihet Hitleri duke dalë nga një klub nate i shoqëruar me dy vajza në Berlin, në vitin 1942. Nga kjo fotografi shihet gjendja e dehur e tij, që mbanë një në dorën e majtë dhe është i shoqëruar me dy vajza të zhveshura nga lart. / KultPlus.com

Të ngjajshme