Fotografitë e para me ngjyrë

16 Maj, 2022 - 11:59 pm

Janë fotografitë ato që flasin sa një mijë fjalë, kujtimet më të bukura dhe momentet me të rëndësishme të ruajtura në sirtar të vjetër, shkruan KultPlus.

Më poshtë do gjeni disa nga fotografitë e para me ngjyrë:

The Eiffel Tower, Paris, në vitin 1914

Francë, në vitin 1917.

Nga fotografitë e para të shkrepura me ngjyrë nga Louis Lumière, 1907.

Charlie Chaplin, 1918.

Paris, 1914.

 Van Besten duke pikturuar në kopshtin e tij, 1912.

Japoni, Kyoto, 1912

1 Prill 1917 / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme