Fotografitë që tregojnë pabarazinë shoqërore nëpër botë

12 Shtator, 2018 - 6:20 pm

Johnny Miller është fotograf dhe regjisor, i cili shumicën e kohës në veprat e tij është marrë më çështjet urbane, kulturore dhe sociale.

Në një projekt të tij të titulluar “skena të pabarabarta”, fotografi vizualizoi pabarazinë shoqërore dhe ekonomike nëpër botë dhe këtë e bëri nëpërmjet ajrit.

“Qëllimi i projektit është të portretizojë çështjet globale të pabarazisë sa më objektivisht të jetë e mundur dhe të tërheqë vëmendjen tek ajo përmes artit të fotografisë”, thotë autori, transmeton Klan Kosova.

Fotografitë janë realizuar në vendet si: Afrika Jugore, India, Meksika, Tanzani dhe Kenia.

Të fundit

Të ngjajshme