Fotografja që shkrepi fotografi të grave nga kombe të ndryshme, për të na treguar se bukuria është një gjuhë universale

15 Korrik, 2020 - 2:58 pm

Mihaela Noroc, një fotografe nga Rumania, ka gjashtë vjet që udhëton në botë në ndjekje të mësimit për kulturat e tjera.

Me këtë në mendje, ajo ka krijuar një projekt të quajtur ‘Atlas i Bukurisë’, përmes të cilit zbulon “bukurinë e pa vënë re që lulëzon në çdo grua”.

Fotografitë e Norocit shfaqin shkëlqyeshëm bukurinë e jashtme dhe të brendshme të këtyre grave, pavarësisht nga mosha, raca apo kombësia e tyre.

Bright Side sjell disa nga fotografitë e realizuara nga Noroc. / KultPlus.com

Nepal

Marok

Islandë

Iran

Guatemala

Etiopi

Itali

Moldavi

Indonezi

Arabia Saudite

Peru

Tibet

Kubë

Afganistan

Guatemala

Franca

Taxhikistan

Indi

Etiopi

Norvegji

Qipro

Brazil

Kirgistan

Iran

Spanjë

Shtetet e Bashkuara

Itali

Mianmar

Mongoli

Greqi

Të fundit

Të ngjajshme