Galeria e Ministrisë së Kulturës ka shpallur konkurs për Programin Artistik të vitit 2024

29 Shtator, 2023 - 1:15 pm

Galeria e Ministrisë së Kulturës ka shpallur konkursin për Programin Artistik të vitit 2024, përcjell KultPlus.com

Të drejtë aplikimi kanë krijuesit nga fusha e pikturës, skulpturës, dizajnit grafik, grafikës, instalacionit, fotografisë, videos, performancës dhe arkitekturës të cilët e kanë një koncept për ekspozitë individuale apo kolektive.

Data e fundit për aplikim: 10.11.2023, ora 13:00.

Konkursi i plotë: https://shorturl.at/ixEW7 /  KultPlus.com

Të ngjajshme