Art në gur, vepra të jashtëzakonshme

10 Gusht, 2017 - 9:00 am

Shpella misterioze prehistorike dhe vizatime rock, figura të vogla dhe gurë të ngritur, së bashku me bukurinë e natyrës, e gjithë kjo është një frymëzim për krijimet artistike.

Këto vepra janë bërë na malet e Kroacisë. Disa nga 20 pikat e artit përgjatë gjurmës janë në formën e artit shkëmbor, shkruan rtv21.tv.

Artisti donte t’i referohej artit parahistorik, duke përdorur materiale moderne dhe shprehje të artit bashkëkohor. Gjurmët e artit të Tokës në Uke u hapën në vitin 2016./ KultPlus.com

Të ngjajshme